Posts Tagged ‘digestie’
Prospect Bill Nat – digestie
Prospect: Informatii pentru utilizatori
BILL NAT * 20 CPS,
Descriere Produs
-pentru Stomac si intestine si o Digestie buna
Bill Nat capsule este utilizat pentru a asigura o buna digestie a alimentelor consumate in exces pentru a ameliora starile de disconfort digestiv
asociate cu deficientele biliare, stari de balonare,constipatie, greata,varsaturi verzui care lasa un gust amar.
Portia zilnica recomandata pentru adulti:
cate 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mesele principale
Capsulele se inghit cu o cantitate suficientA? de apa.
Prezentare: 20 cps
POLIPHARMA
S-au mai cautat :
- nicorette patch
Prospect Efi-Digest
Prospect: Informatii pentru utilizatori
Efi-Digest
Naturalis Efi-Digest este un supliment alimentar ce contine pancreatina (250 mg). Aceasta este o substanta naturala de origine animala, obtinuta in conditii controlate, din pancreas de porc sau de vita.
Indicatii:
Tulburari digestive provocate prin exces alimentar, usureaza digestia in cazul excesului de proteine si grasimi
- Dupa o masa copiasa Efi-Digest naturalis va ajuta la calmarea durerilor si greturilor de la suprasolicitare cu mancare
Sindroame vestibulare: ameteli
Prospect Anghirol Bio
Anghirol bio
Extract uscat din anghinare (Cynara scolymus) 25 mg Drajeuri
Supliment alimentar
Compoziţie
Un drajeu conţine extract uscat din anghinare (Cynara scolymus) 25 mg şi excipienţi: nucleu – amidon de porumb, polividonă K 30, talc, stearat de magneziu, lactoză monohidrat, strat de drajefiere – zahăr, talc, dioxid de titan (E171), gelatină, ceară Carnauba micronizată.
S-au mai cautat :
- anghirol prospect
- Anghirol
- anghirol bio
- ANGHINARE PASTILE PROSPECT
- anghirolbio prospect
Prospect VitaKid
VitaKid
Vitamine şi minerale masticabile pentru copii 30 comprimate
Compoziţia:
Element Cantitate/cpr Procent din
Necesarul zilnic
Vitamina A……………………………… 2500 UI…………………………………………. 50%
Vitamina C………………………………… 45 mg………………………………………… 75%
Vitamina D3……………………………….. 400UI………………………………………. 100%
Vitamina E…………………………………… 6 mg………………………………………… 20%
Vitamina K…………………………….. 0,01 mg…………………………………………. 10%
Prospect Digestie Usoara -pastile pentru digestie
Afla cum poti sa-ti usurezi digestia, tulburarile intestinale cu aceste pastile pentru digestie si sa urmezi un tratament eficient pentru digestie normala.
PROSPECT Pastile pentru digestie Usoara: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR
PASTILE PENTRU DIGESTIE UŞOARĂ Prospect
30 capsule a 400 mg
Favorizează o digestie sănătoasă
Ingredientele pentru pastile pentru Digestie usoara in acest prospect:
Acest produs reuneşte plante folosite tradiţional, asociate şi dozate optim de specialiştii noştri într-o reţetă originală: fructe de coriandru (Coriandri fructus) 80 mg, frunze de dafin (Lauri folium) 60 mg, rizomi de obligeană (Calami rhizoma) 60 mg, rădăcină de genţiană (Gentianae radix) 60 mg, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma) 40 mg, extract de Carica Papaya standardizat în papaina 40 mg, extract de Ananas comosus standardizat în bromelaina 40 mg, seminţe de muştar (Sinapis albae semen) 20 mg.
Atenţionări utilizare pastile pentru Digestie usoara in acest prospect:
Nu se recomandă femeilor însărcinate, mamelor care alăptează, copiilor sub 12 ani şi în caz de ulcer gastro-duodenal activ.
Mod de administrare a pastilelor pentru digestie usoara in acest prospect:
Doza recomandată este de 1-2 capsule după mesele principale. Produsul se poate administra la nevoie.
A se păstra la loc uscat şi temperatura mediului ambiant
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
Notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare Nr. aviz 4375/28. 01. 2010
Digestie usoara in acest prospect Produs de:
Laboratoarele FARES Bio Vital – membru al grupului de firme FARES Orăştie, str. Plantelor nr. 50, România.
Producător cu Sistemul de Management al Calitătii certificat ISO 90G1: 2000 de TUV-CERT prin TUV Rheinland InterCert.
FARES – D57 – Digestie Uşoară, capsule
novo nordisk
Va recomand si ceaiuri pentru digestie si balonari foarte efeciente si naturale.
Cateva indicatii practice pentru a evita supraincarcarea stomacului
Balonarea, constipaţia, durerile abdominale şi refluxul gastro-esofagian apărute la scurt timp după masă sunt semne specifice unei digestii dificile. Deşi cele mai multe persoane se confruntă frecvent cu astfel de simptome, prea puţine iau măsuri în acest sens. „Atunci când digestia se face greu, simptomele nu trebuie ignorate, deoarece, în cele mai multe cazuri, acestea maschează intoleranţe şi alergii la diferite alimente, care permeabilizează peretele intestinal.
Prin urmare, alimentele ajung parţial digerate în colon. Din această cauză, în timp, organismul se îmbolnăveşte”,si procesul de digestie poate fi tulburat de modul de alimentaţie dezechilibrat, de stres, de abuzul de tutun, de alcool şi de medicamente (antiacide şi antiinflamatoare). Combinarea corectă a alimentelor, esenţială Cheia digestiei uşoare este combinarea corectă a alimentelor. Din păcate, cele mai multe persoane fac asocieri greşite, riscând astfel blocarea digestiei. Cea mai indigestă combinaţie alimentară este cea de carne cu produse lactate.
Combinatia optima cu sucul gastric, proteina cazeinică din lapte formează un înveliş al bucăţelelor de carne şi nu mai permite digerarea ei. Pentru a nu avea probleme cu digestia, leguminoasele (fasole, soia, mazăre) trebuie combinate cu amidonoasele (făină, orez, paste făinoase, cartofi), iar proteinele animale se asociază cel mai bine cu ciupercile şi cu legumele (vinete, dovlecei, fasole verde, usturoi).
Fibrele, zi de zi în dietă Ca să nu ai probleme cu digestia şi, totodată, ca să previi îmbolnăvirea aparatului digestiv („bilă leneşă”, ulcer, gastrită, cancer de intestin), fibrele alimentare nu ar trebui să lipsească din nicio dietă echilibrată. Se recomandă aşa-numitele fibre insolubile (nedizolvabile în apă) care stimulează contracţia muşchilor intestinali, facilitând mişcarea bolului alimentar prin tubul digestiv. De asemenea, fibrele insolubile au proprietăţi prebiotice şi astfel ajută la proliferarea bacteriilor „bune” care trăiesc în tractul digestiv şi, implicit, facilitează procesul de digestie.
Fibrele insolubile se găsesc în coaja fructelor, în pastele făinoase integrale, în legumele cu frunze verzi şi în seminţele de in. Mestecă fiecare îmbucătură de 20 de ori Studiile realizate de-a lungul anilor au arătat că mestecarea superficială a alimentelor tulbură digestia. Pentru a preveni îmbolnăvirea, se recomandă ca fiecare îmbucătură să fie mestecată pe îndelete, de cel puţin 20 de ori. Astfel, se creează timpul necesar pentru transmiterea semnalelor către organele care secretă sucurile (gastric, pancreatic) responsabile cu procesul de digerare a alimentelor.
Pentru a putea mesteca în tihnă, este esenţial să-ţi aloci zi de zi timp special pentru masă, adică să nu mănânci în grabă, în faţa calculatorului. Aşa previi îmbolnăvirea! – Fă exerciţii fizice de cel puţin cinci ori pe săptămână, câte 30 de minute, deoarece mişcarea stimulează contracţia muşchilor intestinali. – Nu mânca foarte mult la o masă, deoarece digestia se face greu atunci când stomacul este încărcat. – Dacă la scurt timp după masă ţi se face din nou foame, bea mai întâi apă. Senzaţia de sete este adesea confundată cu cea de foame.
- Nu mânca atunci când eşti tensionat, întrucât corpul secretă cortizol, un hormon al stresului, care creşte nivelul glicemiei.