Să ne alăturăm experienței captivante de pariuri cu piața de loterie din Macao pe site-ul de loterie de încredere ARIZONA88. Obțineți cele mai recente informații despre numerele care apar în fiecare zi pe pagina site-ului furnizorului de date de ieșire Toto Macau 4D. Nu rata momentul de a-ți testa norocul și de a simți fiorul de a câștiga. Haide, urmărește imediat rezultatele extragerii live din Macau Pools și vezi cât de norocul este de partea ta!

Prospecte medicamente

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
O dieta sanatoasa!
  • Dieta chinezeasca
  • Alimentatia si Dieta copiilor mici
  • Dieta pentru diabet zaharat
  • Pestele alimentatie sanatoasa
  • Ce sunt Antioxidantii
  • Ratia de alimente de intretinere
  • 13 zile de dieta de schimbare a metabolismului
  • Prepararea mancarurilor pentru bolnavii de ficat
  • Alimente pentru sanatatea ta
  • Dieta pentru schimbarea metabolismului
  • Dieta de slabit de o zi
  • Dieta fulger
  • Cura de primavara
  • Regim de 1800 de calorii
  • Dieta Regim Alimentar in Hepatita
August 2014
M T W T F S S
« Jul    
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Obezitate

Prospect Goji – antioxidant


 Te-ai simtit lipsit de putere, ca te imbolnavesti prea repede ? Inseamna aveti sistemul imunitar slabit si trebuie intarit cu Goji.

GOJI pentru intarirea imunitatii si longevitatii

Cum se consumă Goji?

Ca să simţim efectele benefice ale fructelor Goji este recomandată o cantitate de 10-30 g/ml pe zi (cu un pumn mic), cu toate că se poate consuma fără restricţii în cantităţi şi mai mari.Recomandat este consumarea sub formă uscată, amestecate la creme, iaurturi, muşii, cereale sau sub forma de suc. Bucătăria chinezească le foloseşte şi la prepararea supelor şi a mâncărurilor de peşte. Se poate consuma şi sub formă de ceai sau amestecat cu sucuri de fructe.

Goji Prospect

Goji Prospect

 Efectele benefice ale fructului Goji:

  creşterea nivelului de energie a organismului şi induce o stare de bine generală

  1. menţine şi întăreşte sistemul imunitar
  2. are rol în prevenirea şi vindecarea diferitelor tipuri de cancer
  3. au efect benefic asupra inimii şi a tensiunii arteriale
  4. scăderea nivelului de colesterol
  5. menţinerea nivelului normal al glicemiei (nivelul de glucoză din sânge)
  6. protejarea ochiului şi a vederii
  7. sprijinirea proceselor hepatice şi renale
  8. întărirea oaselor şi a ligamentelor
  9. menţinerea unui sistem nervos sănătos
  10. protejarea pielii împotriva radiaţiilor solare puternice
  11. prevenirea stărilor de vomă în primele trei luni ale sarcinii
  12. stimulează procesele de descompunere a grăsimilor, scăderea cantităţii de grăsimi
  13. menţinerea greutăţii corporale normale, stimulează scăderea în greutate în cazurile supraponderale
  14. stimulează apetitul sexual şi libidoul
  15. sporeşte fertilitatea
  16. au efect de întinerire, longevitate

Conţinutul de vitamine:

-vitamina C – este o sursă de 500 ori mai bogată în vitamina C decât citricele

-vitaminele B1, B2, B6 – necesare pentru procesele bichimice de transformarea hranei în energie

- vitamina E – care apare rar în fructe, doar în cereale şi seminţe, dar are un bine cunoscut efect antioxidant

- vitamina A – cu efect antioxidant şi cu rol în procesul biochimic al vederii

 Conţinutul de aminoacizi şi proteine

-are în compoziţie 19 aminoacizi ( unităţi de bază ale proteinelor), dintre care 8 esenţiali, adică nu pot fi sintetizate de către organism, trebuiesc procurate din hrană şi sunt indispensabile pentru viaţă cum ar fi L-arginina şi L-glutamina, conţine mai multe proteine (13%) decât cerealele integrale

Conţinutul de hidraţi de carbon şi polisacharide – LBP

 Conţinutul de acizi graşi esenţiali

conţine acizi graşi esenţiali care au rol în funcţionarea normală a sistemului nervos central şi periferic, precum şi în sinteza de hormoni necesare organismului

Conţinutul de microelemente in Goji

conţine 21 de microelemente, cum ar fi fier, magneziu, potasiu, cupru, calciu, seleniu, fosfor şi germaniu – ultimul fiind un agent anticancerigen rar întâlnit în alimente

Continut de alte substanţe importante

conţine o gamă largă de carotinoizi, cu efect puternic antioxidant, printre care beta- carotina (fiind o sursă mai bogată decât morcovii) şi zeaxantina (cu efect protector asupra retinei) are un conţinut ridicat de beta-sistosterol, care are efect antiinflamator, dar are rol şi în scăderea nivelului de colesterol, precum şi în tratamentul impotenţei şi a afecţiunilor de prostată are în compunere ciperonă care are un efect benefic asupra inimii şi a tensiunii arteriale, precum şi asupra tulburărilor de menstruaţie. Este folosit în tratamentul cancerului de col uterin.

Prin conţinutul de solavetivonă are un efect puternic antifungic şi antibacterial

 Conţine fisalină – un compus natural folosit în tratamentul leucemiilor, întăreşte sistemul imunitar prin stimularea limfocitelor T-kilIer (efect antiviral) şi este folosit în tratamentul hepatitei B Prin betaina conţinută acţionează benefic în caz de tulburări nervoase, înbunătăţeşte memoria. Are un efect protector asupra ficatului, stimulează creşterea masei musculare, protejează ADN-ul celular. Are rol în procesele energetice ale organismului, scade nivelul de homocisteină (substanţă cunoscută drept un factor de risc în bolile cardio-vasculare) din organism.

Conţine şi luteină cu efect regenerator al ADN-lui şi a celulelor în general.

 Fructele Goji      Testul ORAC:

Nivelul de antioxidanţi

275

morcovi

875

ceapă

1,475

portocale

2,210

sfecla

2,225

varză de Bruxelles

2,450

spanac

2.475

căpşuni

2.650

mure

2.750

coacăză

10,450

   Rodie

30,500

   Goji

 Fructul de Goji este considerat “fructul longevitatii”. De peste 2000 de ani ocupa un loc important in practica naturista tradiţionala orientala, fiind unul dintre cei mai puternici anti oxidanţi creaţi de natura.

Fructele de Goji conţin vitamine (A, C, Bl, B2, B6), carotenoizi (beta-caroten si alţii), 21 de minerale, 18 aminoaciă, acizi graşi si alte ingrediente importante pentru menţinerea stării de sanatate.

Consumul a numai 20-30 gr. pe zi asigura organismului necesarul de nutrienti mentionati mai mai sus.

Fructele de Goji se pot consuma si in cantititi mai mari ca atare, in amestec cu iaurturi, muesli, cereale siu sub forma de suc sau ceai.

A nu se lasa la indemana copiilor. A se păstra in locuri ferite de căldură, umiditate si lumina

A se consuma la maxim 2 luni de la dcschiderea  ambalajului.

S-au mai cautat :

  • goji prospect
  • pomisoare de goji
  • fructe goji sait de slabit
  • prospect fructe goji
  • pomisoare de goji indicatii

Obezitatea cauzata de flora intestinala

O noua pista de abordare pentru a combate obezitatea

Persoanele obeze care înregistrează un deficit de anumite bacterii intestinale prezintă un risc crescut de a dezvolta maladii metabolice şi cardiovasculare asociate stării lor, o descoperire care relansează speranţa unei prevenţii eficiente, relevă două studii publicate miercuri.

Realizate de Institutul Naţional de Cercetare Agronomică (INRA), cu parteneri francezi şi internaţionali, studiile au fost realizate în comun în Danemarca şi în Franţa, în condiţiile în care epidemia obezităţii, obezitatea nu încetează să se extindă în întreaga lume şi ar putea afecta peste 700 de milioane de persoane în 2015, potrivit estimărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), relatează AFP.

Obezitatea depide de noi

Obezitatea depide de noi

Aceste studii pentru obezitate ar putea deschide calea pentru ‘realizarea de markeri bacterieni specifici pentru identificarea persoanelor cu risc şi de noi terapii bazate pe bacterii, pentru a lupta contra creşterii în greutate, adica cu obezitatea‘, a declarat pentru AFP Stanislas Dusko Ehrlich, directorul de cercetare al INRA, care a coordonat cele două studii.

Maladie multifuncţională, obezitatea este atribuită în general unor cauze, atât de mediu (mod de viaţă, hrană prea bogată şi abundentă), cât şi genetice. Dar tot mai multe date sugerează că variaţiile ‘celuilalt genom al nostru’, microbiomul, adică genomul global al tuturor bacteriilor care colonizează corpul uman, ar putea să joace de asemenea un rol foarte important.

Publicate în revista ştiinţifică Nature, cele două studii au permis identificarea a două grupuri de indivizi obezi care se diferenţiază printr-o slabă sau foarte bogată floră intestinală şi prin susceptibilitatea faţă de maladiile legate de obezitate. Comparând cele două grupuri de supraponderali, cercetătorii au descoperit că persoanele ‘sărace’ în bacterii intestinale (360.000 gene microbiene diferite, în medie, faţă de 580.000, în al doilea grup) prezintă un risc mai mare de a dezvolta maladii metabolice, precum excesul de colesterol sau diabetul, dar şi afecţiuni hepatice şi cardiovasculare, respectiv cancer.

Cercetătorii au identificat şase feluri de bacterii capabile să diferenţieze persoanele care au o floră intestinală ‘bogată’ sau ‘săracă’, cu o precizie de 95%. Aceştia au observat, totodată, că persoanele din primul grup de obezi au luat mai mult în greutate cu timpul, după ce au studiat evoluţia a 292 de adulţi danezi (169 obezi şi 123 ne-obezi), din 1999. La persoanele care au luat mai mult în greutate, si au fost mai obeze, s-a constatat că opt specii de bacterii lipseau sau erau prezente într-o cantitate mică, ‘ceea ce ar putea însemna că aceasta joacă un rol protector contra luării în greutate’, potrivit lui Ehrlich.

Studiul realizat în Franţa pe 49 de persoane obeze sau supraponderale a arătat, în plus, că un regim alimentar bogat în fibre şi fructe şi legume, urmat timp de 12 săptămâni, poate ameliora diversitatea florei intestinale (sau microbiota) şi reduce în acelaşi timp unele din complicaţiile legate de obezitate, probioticele sunt excelente pentru a remedia lipsa florei intestinale.

Noi studii in cazul obezitatii vor fi totuşi necesare pentru a confirma rezultatele acestor cercetări şi pentru a identifica markerii specifici, respectiv recomandările nutriţionale adaptate, a adăugat cercetătorul. Acesta a recunoscut, de asemenea, că introducerea unui regim alimentar la indivizii ‘săraci’ în specii bacteriene nu a permis vindecarea inflamaţiilor cronice generate de obezitate. Aceste maladii metabolice şi cardiovasculare corespund unei creşteri moderate dar durabile a markerilor de inflamaţie în sânge, spre deosebire de o infecţie, unde inflamaţia poate atinge un anumit vârf înainte de a dispărea complet.

Tubul digestiv conţine aproximativ 100.000 de miliarde de bacterii, care cântăresc aproape două kilograme în total. Aceste microorganisme sunt implicate în degradarea compuşilor alimentari, dar şi în creşterea naturală a imunităţii şi protecţia corpului împotriva agenţilor patogeni şi a infecţiilor.

Ehrlich conduce proiectul francez MetaGenopolis lansat în luna iulie care vizează studierea bacteriilor care populează sistemul digestiv uman. În 2010, el a anunţat că a reuşit să decripteze, împreună cu consorţiul MetaHIT pe care îl coordonează, peste trei milioane de gene prezente în flora intestinală, respectiv de 150 de ori mai mult decât numărul genelor genomului uman.

Nu uitati sa urmati un tratament naturist pentru a trata obezitatea si a celulitei care cumulat cu o dieta sanatoasa de slabit va poate aduce mari satisfactii personale si multa sanatate.

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Tratamente naturiste
Tratati-va si naturist pentru sanatatea dumneavoastra.
  • Viermi intestinali
  • Prevenirea impotentei
  • Prepararea uleiurilor esentiale florale
  • Afte bucale
  • Sfaturi pentru femei de sarbatori
  • Paba este Vitamina frumusetii?
  • Fortifica-ti organismul
  • Vrei sa simti ca traiesti ?
  • Atrofia musculara
  • Elimina naturist pietrele la rinichi
  • Imbunatatirea memoriei si a concentrarii
  • Tulburari ale sistemului nervos
  • Tratamentul naturist al polipilor
  • Tratamente naturiste diverse de zi cu zi
  • Cancerul prevenit prin alimentatie
  • Uleiuri esentiale pentru revigorarea organismului
  • Preveniti si tratati naturist gripa
  • Postul Reteta sufletului si trupului curat
  • Cum folosim urzica moarta ?
  • Cum sa rezolvam problemele femeiesti?
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Facebook
Prospecte medicamente & naturiste > Blog prospecte > Boli interne > Obezitate