Să ne alăturăm experienței captivante de pariuri cu piața de loterie din Macao pe site-ul de loterie de încredere ARIZONA88. Obțineți cele mai recente informații despre numerele care apar în fiecare zi pe pagina site-ului furnizorului de date de ieșire Toto Macau 4D. Nu rata momentul de a-ți testa norocul și de a simți fiorul de a câștiga. Haide, urmărește imediat rezultatele extragerii live din Macau Pools și vezi cât de norocul este de partea ta!

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
O dieta sanatoasa!
  • Dietoterapie in boli de inima
  • Asocieri de Alimente
  • Dieta pentru obezi 800 cal/ 5 mese
  • Regim alimentar al bolnavilor cu pietre la rinichi
  • Cum combinam Alimentele ?
Retete de prajituri
  • Biscuiti cu anason
  • Reteta de Bezele cu ciocolata si alune
  • Reteta prajituri asortate
  • Reteta turta dulce fara oua
  • Reteta COVRIGEI GLASATI
Mancaruri delicioase
  • Retete de MÂNCĂRI DE OUĂ
  • Diverse mancaruri
  • Reteta SALATĂ DE ANDIVE
  • Reteta COMPOT DE GUTUI
  • Retete de Mancaruri cu carne

Beneficii ale Acidului Alfa Lipoic

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2


Tratamentul cu Acidul alfa-lipoic

Recomandari in utilizarea acidul alfalipoic:

– limiteaza din efectele negative produse de AVC si ca favorizeaza recuperarea celulelor cerebrale in urma unui atac cerebral.

– Conserva memoria batranilor si previne [p2p type=”slug” value=”alanerv-prospect” attributes=”target=’_blank'”]neuropatia diabetica[/p2p] .

Efectul puternic antioxidant ajuta celulele nervoase sa functioneze optim si le protejeaza de degradarea care survine odata cu inaintarea in varsta. De aceea, acidul alfa lipoic este indicat ca adjuvant persoanelor care sufera de afectiuni precum Alzheimer si Parkinson, dar in cazul celor cu probele de concentare si de atentie.

De asemenea, acidul alfa lipoic previne neuropatia diabetica, afectiune ce consta in afectarea nervilor ca o consecinta a diabetului. In timp, hiperglicemia, nivelul crescut al zaharului din sangele persoanelor cu diabet poate afecta nervii din intregul organism.

Asa se ajunge la scaderea sensibilitatii tactile si termice, este afectata miscarea musculara fina, dar si capacitatea de memorare si atentia fiindca glucoza din sange determina lezini inclusiv la nivelul vaselor fine care hranesc tesutul cerebral.

Limiteaza afectarea creierului dupa accident vascular

Fumezi, nu te alimentezi corespunzator, dormi putin, traiesti zilnic in stres sau suferi de diabet? Acidul alfa lipoic este aliatul tau de pret fiindca previne degradarea neuronala prin efectul sau puternic antioxidant.

Acidul alfalipoic a fost descoperit in 1950, iar efectul sau puternic antioxidant a fost recunoscut in 1988. Corpul are nevoie de acest acid pentru a produce energie si pentru a preveni surplusul de kilograme.

Mai exact, acidul alfa lipoic ajuta la transportul glucozei spre muschi. Astfel, mai putina glucoza se transforma in depozite de grasime. In mod normal, corpul produce suficient acid alfa lipoic, dar in perioadele solicitante pentru organism, productia poate intra in declin sau poate fi insuficienta pentru a compensa distrugerile produse de stresul oxidativ.

Un accident vascular cerebral (AVC) apare atunci cand un vas de sange (o artera) hraneste o anumita zona din creier, se sparge sau este blocat de un cheag sangvin. In cateva minute, celulele nervoase din acea arie sunt afectate si pot muri in cateva ore.

Acidul Alfa Lipoic Beneficii

Acidul Alfa Lipoic Beneficii


Ca rezultat, partea, sau partile corpului controlate de respectiva zona din creier nu mai functioneaza adecvat. Pot aparea paralizii, pierderi de memorie, sau alte tulburari de functionare care afecteaza mai mult, sau mai putin calitatea vietii individului.

Neuropatia

Neuropatia este o afecţiune a nervilor sistemului nervos periferic (a nervilor din afara creierului şi măduvei spinării) în care aceştia sunt deterioraţi. În general, este menţionată ca neuropatie periferică şi este cel mai frecvent cauzată de deteriorarea axonilor nervoşi. Această deteriorare face ca impulsurile nervoase să nu fie transmise corespunzător, împiedicând astfel funcţionarea normală a nervilor.

Neuropatia poate implica un singur nerv sau poate afecta grupuri de nervi cu funcţii similare, provocând durere şi amorţeală la nivelul mâinilor şi picioarelor. De asemenea, poate duce la leziuni traumatice, infecţii, tulburări metabolice şi sensibilitate la toxine. Una dintre cele mai frecvente cauze ale neuropatiei este diabetul.

În unele cazuri, neuropatia autonomă, poate afecta organele interne cum ar fi inima, vasele de sânge, vezica urinară sau intestinele. Durerea în neuropatia periferică este descrisă ca o furnicătură sau senzaţie de arsură.
Durerea este resimţită continuu, dar deseori simptomele se ameliorează cu timpul, mai ales în cazul neuropatiei care are la bază o condiţie care poate fi vindecată.

Clasificarea neuropatiei

În linii mari, neuroaptia poate fi clasificată în:

  • Mononeuropatie – când este implicat un singur nerv. Exemplele includ sindromul de tunel de carpian, paralizia nervilor ulnari, paralizia de nervi radiali şi paralizia de nerv peronier.

  • Mononeuropatia multiplă – când sunt implicaţi individual doi sau mai mulţi nervi.

  • Polineuropatia – afectarea generalizată a nervilor periferici. Exemple: neuropatia diabetică şi sindromul Guillian-Barre.

O altă clasificare a neuropatiilor este cea funcţională sau în funcţie de debut.

Cauze şi simptome

Aproximativ 30% din cazurile de neuropatie implică neuropatia idiopatică, adică cauza nu este cunoscută. Alte 30% dintre neuropatii sunt provocate de diabet. Aproximativ 50% dintre persoanele cu diabet zaharat dezvoltă un anumit tip de neuropatie.

De asemenea, neuropatia poate fi cauzată şi de leziuni, precum şi de anumite boli – în afara diabetului zaharat – care pot interfera cu substanţele nutritive necesare nervilor. Exemple: boli ale rinichilor, dezechilibre hormonale, inflamaţia din bolile autoimune, cancer, expunerea la toxine sau deficit de vitamina E sau B-uri.

Simptomele pot varia, dar de cele mai multe ori includ slăbiciune musculară sau crampe, spasme musculare necontrolate sau schimbări ale culorii pielii, părului şi unghiilor. În cazul în care sunt implicaţi nervii senzoriali, apar furnicăturile, arsurile sau pierderea simţului cu incapacitatea de a simţi durerea sau schimbările de temperatură. În cazuri mai avansate toate aceste simptome sunt însoţite de durere.

Citeste toate paginile acestui prospect - articol medical: 1 2

Lasati o parere, un comentariu daca v-a folosit acest medicament, produs naturist sau articol si daca merita banii produsul, daca mai e ceva de adaugat ...sunteti liberi sa va exprimati sa stie si altii si sa nu ia tzeapa cu reclamele populiste si manipulatoare.

 characters available

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Tratamente naturiste
Tratati-va si naturist pentru sanatatea dumneavoastra.
  • Scala ORAC ale antioxidantilor
  • Miracolul tratamentelor cu produse apicole
  • Ce este Vitamina B12 si de unde o luam?
  • Tratament naturist Adjuvant in Metastaze
  • Poti afecta longevitatea vietii prin metode naturiste ?
  • Ai hiperaciditate si te arde in gat ?
  • Tratament naturist Abces dentar
  • Hidroterapia utila in imbunatatirea imunitatii si sanatatii
  • Bolile articulatiilor
  • Uleiuri esentiale pentru revigorarea organismului
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Prospecte pentru medicamente si produse naturiste > Blog prospecte medicamente > Prospecte > Medicamente & Naturiste A > Beneficii ale Acidului Alfa Lipoic