Să ne alăturăm experienței captivante de pariuri cu piața de loterie din Macao pe site-ul de loterie de încredere ARIZONA88. Obțineți cele mai recente informații despre numerele care apar în fiecare zi pe pagina site-ului furnizorului de date de ieșire Toto Macau 4D. Nu rata momentul de a-ți testa norocul și de a simți fiorul de a câștiga. Haide, urmărește imediat rezultatele extragerii live din Macau Pools și vezi cât de norocul este de partea ta!

Prospecte medicamente

La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
O dieta sanatoasa!
  • Proprietatile citricelor
  • 10 sfaturi pentru a te tine de dieta
  • Regim disociat II
  • Cura cu capsuni si cirese
  • Program de slabit
  • Sa intelegem Obezitatea
  • Dieta cu clorofila
  • Regim de slabire
  • Alimentatia si nasterile favorizeaza aparitia grasimii în zona abdomenului
  • Postul ca dieta sanatoasa
  • Dieta pentru ortorexie
  • Alimente eficiente in slabire
  • Dieta de slabit cu puncte
  • Dieta pentru boli de pancreas si cai biliare
  • Rolul carbohidratilor
Retete culinare diverse
  • Reteta Mititei din carne de vita
  • Bors de gaina
  • Reteta CIORBA CU PERISOARE DE PESTE
  • Retete culinare cu Vinete
  • SALATĂ DE SCRUMBII SAU DE CHERCI, CU CARTOFI
  • Retete culinare Romanesti de Supe Traditionale
  • Reteta Cartofi cu oua si smantana
  • Reteta SALATĂ DE ANDIVE
  • OUA TARI CU SOS GRECESC
  • Reteta CIUPERCI UMPLUTE CU BRÂNZĂ
June 2015
M T W T F S S
« May    
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Archive for June 7, 2015

Prospect Lucerna


Lucerna

Lucerna (Medicago sativa), utilizată în mod obişnuit ca nutreţ, este folosită de multă vreme şi de medicina populară, pentru efectele sale terapeutice. Frunzele de lucernă conţin cantităţi mari de beta caroten, vitamina A, B, C, D, E şi K şi substanţe minerale: potasiu, fier, calciu şi fosfor. Ultimele două sunt necesare sistemului osos şi danturii. Datorită conţinutului crescut de clorofilă, lucerna este un detoxifiant foarte bun.


Lucerna

Lucerna

Denumirea engleză a lucernei este alfalfa. Acest cuvânt, de origine arabă, înseamnă “tatăl tuturor plantelor” şi a fost inspirat, probabil, de efectele sale terapeutice şi fortifiante.

Se poate utiliza cu mare succes în tulburările digestive acute şi cronice. Se recomandă şi în cazurile de balonare, ulcer, anorexie (lipsa poftei de mâncare), deoarece conţine mari cantităţi de vitamina U (la fel ca şi varza crudă sau zeama de varză). în ultima vreme se foloseşte tot mai frecvent şi în tratamentul ulcerului peptic (ulcerul peptic se formează la nivelul esofagului, stomacului sau intestinului subţire, ca o consecinţă a scăderii rezistenţei mucoasei faţă de enzimele digestive). Lucerna are acţiune alcalinizantă, neutralizând acidul gastric şi, deoarece potenţează acţiunea bacilului Acidophilus, are efect antimicotic. De altfel, lucerna este şi un bun laxativ, diuretic şi antipoetic (ajută la scăderea febrei).

Extractul de lucernă este foarte indicat şi vârstnicilor. Fortifică sistemul imunitar şi încetineşte procesele de îmbătrânire; creşte puterea fizică, pofta de viaţă şi asigură un somn mai odihnitor. Lucerna este utilizată şi în terapia cistitelor acute şi cronice, precum şi a prostatitelor.

Având în vedere conţinutul crescut al lucernei în vitamine liposolubile şi faptul că acestea se acumulează în organism, utilizarea lucernei se recomandă doar timp de 2-3 luni, după care se va întrerupe. Această recomandare se referă mai ales persoanelor cu afecţiuni cronice.

Biologul Frank Boner a denumit lucerna “marele tămăduitor”, deoarece, conform cercetărilor sale, a găsit în această plantă opt aminoacizi esenţiali. în afară de aceste constatări, Boner a demonstrat că fiecare gram de lucernă conţine 8.000 UI de vitamina A şi 20.000-80.000 UI de vitamina K. Vitamina K previne sângerările, facilitează coagularea sângelui, scade pierderile sangvine excesive din timpul ciclului menstrual. Cei care prezintă frecvent epitaxis (sângerare nazală) îşi pot asigura necesarul de vitamina K prin consumul de lucernă. Câteodată, o diaree severă poate indica carenţă de vitamina K.

Atenţie! După un consum de 2-3 luni se recomandă o pauză de o lună. Cei care urmează un tratament cu anticoagulante pot consuma extract de lucernă sau alte produse cu vitamina K numai după sfatul medicului.

Mod de folosire: Ca supliment alimentar, pentru adulţi 4-8 tablete pe zi sau conform recomandărilor.

O tabletă conţine:

Extract din frunze de lucernă 500 mg Carbonat de magneziu 100 mg


Ceai Prostata

PROSPECT CEAI PROSTATA

 

Susţine buna funcţionare a prostatei:
Menţine funcţia urinară normală la bărbaţii peste 45 de ani

Ingrediente Ceai PROSTATA : ghimpe (Xanthii herba), pufulita (Epilobii herba), urzica moarta albă (Lamii albi herba), flori de galbenele (Calendulae flos), muguri de pin (Turiones pini), splinuta (Solidaginis virgaureae herba), coada calului (Equiseti herba).

Efect Ceai PROSTATA :
Datorita compoziţiei sale complexe în principii active (flavone, saponozide, uleiuri esenţiale, polifenoli), ceaiul are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a tractului urinar, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne, usturimea ce apare la urinare.

Recomandări Ceai PROSTATA :
Hipertrofie de prostată, prostatită (infecţia acută sau cronică a prostatei).

Contraindicaţii Ceai PROSTATA :
La dozele recomandate nu se cunosc.

Efecte secundare şi interacţiuni Ceai PROSTATA :
La dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare Ceai PROSTATA :
Peste 1-2 linguriţe amestec de plante se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit, apoi se strecoară.

Întrebuinţare Ceai PROSTATA :
Se beau 3 căni cu ceai pe zi.
Durata unei cure obisnuite este de minim 6 luni, sau conform recomandării medicului.

Prezentare Ceai PROSTATA : cutie a 50 grame

 

Ceai pentru prostata

Ceai pentru prostata

 

Dintre bolile prostatei, adenomul sau hipertrofia beningna de prostata, cum este denumita stiintific aceasta maladie, este cea mai raspandita. Acest adenom este o tumora benigna in general, de marimea unei caise, uneori mai mare sau mai mica formata in jurul canalului prin care se scurge urina din basica udului, pe care-l poate comprima uneori complet, situatie ce necesita introducerea unei sonde.

Vezica urinara este, deci, primul organ ce are de suferit in cazul imbolnavirii glandei prostatice.

Cauza acestei boli nu este pe deplin elucidata, dar se  stie ca apare la barbatii in etate de peste 40-50 ani, prin ruperea unor echilibre  hormonale si la barbatii care au baut si au mancat in exces. De notat este faptul ca boala este mai raspandita printre soferi, de unde si necesitatea ca, la primele semne de jena la urinat, acestia sa consulte un urolog.

Simptomele bolii constau, la debut, in urinatul mai frecvent in a doua jumatate a noptii. Apoi, mictiunile devin mai dese si ziua, insotite de o oarecare dificultate in golirea vezicii si de o senzatie de o evacuare incompleta. Intr-un stadiu avansat al bolii, trebuie un efort din partea bolnavului pentru a mai putea urina.

Netratata, hipertrofia prostatei, aceasta tumora benigna, devine cu timpul o boala destul de grava, ce-l poate rapune pe bolnav. Orice barbat care observa scaderea presiunii si subtierea detului urinar sa intre la banuiala, sa consulte medicul. Obisnuirea cu boala poate avea un final dramatic: adenomul avanseaza, apar hemoragii avansate, infectii si insuficienta renala.

Alte afectiuni ale prostatei:

  • Litiaza prostatica (formarea de concretiuni in parenchimul prostatic, fie pe o glanda normala, fie pe o prostata patologica). Simptome: polikiurie, disurie, tenesme vezicale, hematurie.
  • Prostatite: inflamatii ale glandei prostatice, determinate de germeni izolati sau asociati, aerobi (genococ, stafilococ, streptococ, bacili coli, enterococi) sau anaerobi, care provin din uretra sau din focare septice, situate la distanta de prostata.
  • Cancer de prostata faza incipiente: localizarea prostatica a unui proces neoplazis este intalnita cu o frecventa din ce in ce mai mare la varstele mai inaintate ajungand sa constitue 95-100% din totalul neoplasmelor la barbatii care depasesc varsta de 80 de ani.

Prospect Gynozol – capsule vaginale

Prospect: Informatii pentru utilizator

Gynozol , capsule vaginale, 400mg

Miconazolum

Indicatii:

Micoze vaginale si vulvovaginale, suprainfectate sau nu cu bacterii gram-pozitiv.

Cititi mai departe »

Prospect Isoprinosine

ISOPRINOSINE

comprimate a 500 mg

Ce trebuie ştiut despre ISOPRINOSINE

Inosine dimepranol acedoben (isoprinosina).

Acest prospect conţine informaţii importante despre administrarea comprimatelor de Isoprinosine. Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest prospect înainte de utilizarea medicamentului. Dacă aveţi întrebări suplimentare sau nelămuriri, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Ce este Isoprinosine?

–   Fiecare comprimat alb sau aproape alb de Isoprinosine conţine inosine dimepranol acedoben (isoprinosină) 500 mg, ca substanţă activă.

– Alte componente folosite: manitol, amidon de grâu, povidonă, stearat de magneziu.

–  Comprimatele de Isoprinosine sunt ambalate în cutii cu 5 blistere a câte 10 comprimate.

–   Isoprinosine ajută sistemul imunitar al organismului să lupte împotriva infecţiilor virale; de asemenea, poate să acţioneze direct asupra virusului invadator.

Comprimatele de Isoprinosine sunt ambalate în cutii cu 5 blistere PVC/PVDC/Al a câte 10 comprimate sau în cutii cu 2 blistere PVC/PVDC/A1 a câte 10 comprimate.

Cititi mai departe »

S-au mai cautat :

  • isoprinosine pret
  • isoprinosine prospect
  • prospect isoprinosine
  • isoprinosine compozitie
  • prospectul la isoprinosine
La cautare
Lasati spatiu intre litere si numere
Tratamente naturiste
Tratati-va si naturist pentru sanatatea dumneavoastra.
  • Tratament maini reci si albastre
  • Tratarea cancerului pana nu-i prea tarziu
  • Calirea organismului
  • Aromoterapia cu uleiuri esentiale
  • Tratament naturist Abces Perianal
  • Tehnici naturiste de dezintoxicare si vindecare a organismului
  • Tratament Chist Hidatic
  • Modul de actiune al plantelor
  • Prevenirea bronsitei
  • Copii bolnaviciosi
  • Miracolul tratamentelor cu produse apicole
  • Sunetele un medicament extrem de eficient
  • Anemie
  • Tratament cu Alge marine
  • O reteta infailibila ce nu da gres – Postul –
  • Aveti dereglari menstruale ?
  • Tratament cu Grau verde
  • Sange pe nas la copii
  • Remedii populare cu sare
  • Nu lasati durerea sa va domine
Va multumim ca sunteti alaturi de noi !
Retete de prajituri
  • Reteta de Amandina
  • Secrete pentru Cremele cu sau fara gelatina
  • Retete de dulciuri de Craciun
  • Reteta Tort de castane 2
  • Reteta de Bezele
  • Reteta Crema de lamîie pentru foi
  • Reteta Tort de portocale 2
  • Reteta de Painişoare
  • Reteta Tort de portocale din albusuri
  • Inghetate retete care mai de care mai delicioase