Să ne alăturăm experienței captivante de pariuri cu piața de loterie din Macao pe site-ul de loterie de încredere ARIZONA88. Obțineți cele mai recente informații despre numerele care apar în fiecare zi pe pagina site-ului furnizorului de date de ieșire Toto Macau 4D. Nu rata momentul de a-ți testa norocul și de a simți fiorul de a câștiga. Haide, urmărește imediat rezultatele extragerii live din Macau Pools și vezi cât de norocul este de partea ta!

Prospect 4 Bones Junior Sirop- Sanatatea Sistemului Osos

Sharing

4 BONES JUNIOR

Compoziţie unică ce conţine o sursă de calciu cu disponibilitate mărită.

 Indicatii terapeutice 4 Bones Junior:

  • Crește absorția calciului;
  • Menținerea sănătătii sistemului osos;
  • Contribuie la coagularea normală a sângelui;

Compoziţie 4 Bones Junior:

5ml sirop contine:

  • Calciu : 125 mg

Alte Ingrediente:

  • apă;
  • zahăr;
  • lipocal;
  • fructoză;
  • gumă de xantan;
  • arome de căpşune;
  • acid citric;
  • sorbat de potasiu.

Mod de utilizare 4 Bones Junior:

  • 5 ml (o linguriţă) pe zi.

Caracteristicile produsului:

  • Lipocal este o sursă micronizată, dispersabilă de calciu, formulată încât să crească absorţia calciului.
    4 Bones Junior Prospect
    4 Bones Junior

Vezi oferta de pret

Calciul este necesar pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a dinţilor şi contribuie la:

  • funcţionarea normală a sistemului muscular;
  • o neurotransmisie normală;
  • procesul de diviziune şi diferenţiere celulară;
  • coagularea normală a sângelui;
  • metabolismul energetic normal;
  • funcţionarea normală a enzimelor digestive.

Mod de administrare 4 Bones Junior Sirop:

Oral – 5ml pe zi.

Atentionari 4 Bones Junior Sirop:
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici
A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul datei de expirare inscrisa pe ambalaj
A se citi prospectul inainte de administrare

Reactii Adverse 4 Bones Junior Sirop

4Bones Junior este un produs cu zahar si indulcitori
Produsul contine lecitina din soia

Nu se ia daca copilul are intoleranta la zahar si lecitina.

Pentru orice probleme aparute adresati-va medicului.

Pastrare:

A se pastra la temperaturi sub 25 grad C
A se feri de lumina si umezeala

Prezentare:

flacon 120 ml

Aproape toată lumea cunoaşte rolul vital al calciului pentru sănătatea oaselor. Însă ceea ce mulţi oameni nu conştientizează este că numai calciul singur nu este suficient pentru a asigura sănătatea sistemului osos. De fapt, există o serie de alte minerale vitale şi nutrienţi esenţiali pentru menţinerea sănătăţii oaselor, prevenirea pierderii de masă osoasă şi chiar construirea masei osoase. Există, de asemenea, plante şi alți nutrienți care pot ajuta la construirea şi menţinerea oaselor sănătoase.

În mod evident, oasele nu sunt compuse numai din calciu, ci sunt un amalgam ce include mai multe minerale, cum ar fi zinc, bor şi cupru. Însă cel mai important dintre mineralele suplimentare necesare pentru sănătatea oaselor este magneziul, considerat de către experţi a fi chiar mai important decât calciul atunci când vine vorba despre sănătatea oaselor.

 

Care este rolul calciului in dieta

Calciul, dupa cum stim, detine un rol important in 

intarirea oaselor si a dintilor (99 % din calciul din organism se afla in oase si dinti), reglarea coordonarii musculare (contractii si relaxari), reglarea functiei inimii, coagularea sangelui, transmiterea mesajelor de la sistemul nervos, functionarea enzimelor. Prin urmare, observam ca este prezent in functionarea intregului organism.

Vezi … 4 Bone Plus – capsule pentru Adulti

Care este necesarul de calciu la copii

Odata cu dezvoltarea organismului si aportul de calciu creste proportional. Astfel, bebelusii cu varsta intre 0-6 luni au nevoie de aproximativ 210 mg pe zi (daca sunt hraniti la san) si 350 mg (daca sunt hraniti cu lapte praf), cei cu varsta intre 7-12 luni necesita 270 mg, copiii cu varsta intre 1-3 ani au nevoie de 500 mg, cei intre 4-8 ani de 700 mg, 9-11 ani de 1000 mg, iar adolescentii cu varsta intre 12-18 ani de 1300 mg. Nu trebuie sa urmarim acest aport cu rigurozitate zilnica, ci trebuie sa estimam daca se incadreaza in media consumului saptamanal. 

Observam faptul ca in cazul copiilor hraniti cu lapte praf necesarul de calciu este mai mare, deoarece acesta nu este la fel de bine absorbit de corp ca cel prezent in laptele matern. La copiii mai mari, scheletul este intr-o permanenta crestere si nevoia de calciu se subintelege, ca si pentru adolescentii care sufera transformari rapide intr-un timp foarte scurt in perioada pubertatii.

Care sunt simptomele lipsei de calciu la copii

Carenta de calciu reprezinta una din cauzele cele mai frecvente in aparitia rahitismului la copii (in asociere cu lipsa vitaminei D).

In cazul sugarilor si copiilor cu varsta de pana la 4 ani, transpiratia excesiva pe timpul noptii reprezinta unul din semnele cel mai des intalnite. Apar si crampe musculare, in special in zona coapselor, a bratelor si la subrat in timpul miscarii si a mersului. Un alt simptom important este insomnia (in unele situatii fiind vorba de o calitate proasta a somnului care conduce la o odihna inadecvata), dar si aparitia ametelilor.

De asemenea, la copii lipsa de calciu se observa si prin intarzierea aparitiei dintilor, probleme dentare (carii) in ciuda respectarii normelor de igiena sau cresterea necorespunzatoare a dintilor. Se mai intalneste si o proasta dezvoltare a scheletului prin malformatii scheletice (binecunoscutul stern in carena, bombat anterior), intarzierea inchiderii fontanelei la bebelusi, dureri sau sensibilitate la nivelul oaselor, fragilitatea unghiilor si a parului, astenie musculara si, nu in ultimul rand, intarziere in crestere si dezvoltare. La adolescente se poate observa uneori si o intarziere a aparitiei pubertatii.

Cercetatorii au remarcat insa ca si o dieta bogata in sare, lipsa activitatii fizice si un aport redus de fibre pot reduce nivelul de calciu din organism.

Ca sa fim siguri ca simptomele enuntate sunt asociate lipsei de calciu, putem efectua analize de sange, la recomandarea medicului, in care vor fi evidentiati parametrii calciului din organism.

Care sunt cele mai bune surse de calciu pentru copii

In mod cert, cele mai bune surse sunt reprezentate de lapte si produse lactate: iaurt, branza, chiar lapte de soia. Pentru copiii sub 2 ani care primesc lapte de vaca, medicii recomanda laptele integral gras pentru a oferi in acelasi timp si grasimea necesara organismului, in timp ce pentru cei peste 2 ani pe cel semidegresat.

Alte surse de calciu sunt legumele cu frunze verzi: broccoli, varza si spanacul (in cazul sau din cauza unui compus pe care-l contine, acidul oxalic, absorbtia calciului este redusa), soia si tofu, pestele (sardine si somon), nuci si seminte (migdale, pasta de susan), alimente fortifiate cu calciu, inclusiv cereale pentru mic dejun, sucuri de fructe sau paine.

Copiii care sufera de intoleranta la lactoza nu pot digera laptele normal si pot folosi pentru o alimentatie echilibrata alte produse lactate bogate in calciu cu continut redus de lactoza cum este laptele de capra , iaurtul si mai multe tipuri de branza sau laptele delactozat.

Ce complicatii poate determina lipsa de calciu la copii

Cele mai grave afeciuni apar in randul bebelusilor si, pe langa rahitism, pot conduce chiar la atac de cord in cazul celor mici, din cauza insuficientei dezvoltari a organismului. Principalele probleme sunt insa legate de sanatatea sistemului osos si osteoporoza. Oasele in timpul copilariei si adolescentei ajung la nivelul maxim de dezvoltare, de aceea osteoporoza poate aparea in urma unei carenta de calciu la varsta adulta. Unele studii sustin ca un aport normal de calciu poate reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare si al hipertensiunii, dar si la scaderea in greutate.

Cum se trateaza lipsa de calciu la copii

Pe langa alimentele bogate in calciu mentionate anterior, medicii recomanda in general fie calciu gluconic, usor de asimilat de organismul copiilor, fie suplimente pe baza de calciu si vitamina D si adeseori si magneziu. Acestea sunt de obicei asociate deoarece exista o stransa legatura, vitamina D fiind cea care ajuta la absorbtia calciului.

Dupa cum stim, vitamina D se administreaza obligatoriu zilnic sub forma de picaturi sau tablete copiilor sub 2 ani. Sinteza de vitamina D este favorizata de expunerea la soare, prin urmare la copiii mai mari aceste suplimente sunt recomandate in general in lunile reci ale anului (si dieta este deficitara in aceasta perioada). Trebuie sa retinem ca in cazul in care copilul sufera si de anemie, nu trebuie sa administram in acelasi timp fier si calciu, deoarece studiile au demonstrat ca unul dintre minerale nu se va asimila corespunzator.

De asemena, fluorulprescris pentru intarirea dintilor in asociere cu calciul conduce la incetinirea procesului de absorbtie a celui din urma. Este important de retinut faptul ca exista copii in cazul carora nu alimentatia deficitara a condus la o carenta de calciu, ci functionarea improprie a organismului.

Ce se intampla daca administram prea mult calciu la copii

Desi majoritatea parintilor nu constientizeaza acest pericol, sunt des intalnite situatii de hipercalcemie (exces de calciu). In dorinta de a compensa carenta, acestia administreaza suplimente multivitaminice in exces. Simptomele care apar in cazul excesului de calciu sunt in primul rand constipatie, greata si varsaturi, lipsa poftei de mancare, dureri de cap si musculare, scaderea ritmului cardiac si, pe termen lung, aparitia pietrelor la rinichi sau a bolilor cardiovasculare. In cazuri extreme, pot aparea convulsii, confuzie si chiar pierderea constientei. Se pare ca un aport prea mare de calciu poate interfera cu abilitatea corpului de absorbtie a fierului si a zincului.

Cu ce medicamente interactioneaza administrarea de calciu la copii

Suplimentele pe baza de calciu pot interactiona cu anumite medicamente, conducand la scaderea sau la cresterea calcemiei (nivelul de calciu din sange). Este vorba de anumiti bisfosfonati, unele antibiotice, unele medicamente pentru activitatea tiroidei, anumite anticonvulsive, diuretice, antiacide, uleiuri minerale si laxative, glucocorticoizii (cum este Prednisonul) folosite pe termen indelungat.

Pentru a evita aparitia unor afectiuni greu de tratat este bine sa incercam sa oferim copiilor o alimentatie echilibrata, bogata in fructe si legume si, desigur, in produse lactate. In cazul copiilor „pasionati” de lapte, caci stim ca sunt o multime, trebuie sa mentinem o atentie sporita pentru ca, pe langa lipsa apetituliui pentru alte alimente mai sanatoase, pot prezenta si constipatie in cazul unui consum exagerat.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect 4 Bones Junior Sirop- Sanatatea Sistemului Osos
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!