Prospect Fitomed – solutie pentru unghii

Dă Share să știe și altii!!
Shares

 

Fitomed Solutie pentru unghii – Casa Herba, 10 ml

Solutia se utilizeaza pentru prevenirea micozelor unghiale si periunghiale. 
Aplicarea solutiei constant pe termen lung protejeaza unghia. 

 

Fitomed - solutie pentru ciupercile unghiilor
Fitomed – solutie pentru ciupercile unghiilor

Componentele sale antifungice Alantoina si Panthenolul confera aspect sanatos unghiilor si tesuturilor periunghiale.

Prezentare:
10 ml

Descriere Fitomed – Picaturi Pentru Unghii 10ml de la INTERHERB

Fitomed – picături pentru îngrijirea unghiilor 10ml

Citrosept – extract din sâmburi de grapefruit, acționează eficient asupra bacteriilor, cipercilor și virușilor fiind supranumit antibiotic de origine vegetală.
Micozele sunt boli ale pielii provocate de ciuperci. Îmbrăcămintea care nu lasă pielea să respire sau anumite tipuri de încălțăminte pot favoriza apariţia lor.

Micozele sunt mai frecvente vara, pentru că ciupercile care le cauzează se dezvoltă într-un mediu cald și umed. Deși nu sunt periculoase, se extind și au tendinţa să reapară, dacă nu sunt tratate corect. În plus, produc disconfort și sunt inestetice.

Ciupercile patogene pot ataca atât unghiile picioarelor cât și ale mâinilor, provocând boala numită onicomicoză, adică o micoză a unghiilor.

Fiind nedureroasă, de cele mai multe ori, onicomicoza este adesea neglijată, deși face ca unghiile să capete un aspect mult modificat fată de unghia normală. Aceasta boala poate constitui un permanent focar de infecție, atât pentru persoana afectată cât și pentru cei din jurul său.

Aplicarea soluției pentru îngrijirea unghiilor constant pe termen lung protejează unghia de ciupercile patogene; componentele sale antifungice Allantoina și Panthenolul conferă aspect placut și sănătos unghiilor și țesuturilor perunghiale.

Recomandari: 
Soluția Fitomed – picături pentru îngrijirea unghiilor se utilizează pentru prevenirea micozelor unghiale și perunghiale. Aplicarea soluției constant și pe termen lung protejează unghia de ciupercile patogene; componentele sale antifungice Allantoina și Panthenolul conferă aspect placut și sănătos unghiilor și țesuturilor perunghiale.

Compozitie: Fitomed – soluție pentru îngrijirea unghiilor conține Alkohol, Aqua, Prpylene Glycol, Glycerin, Thymus Vulgaris oil, Undecilenic Acid, Urea, Peg – 40, Panthenol, Allantoin, Citrus limonum oil.

Administrare: Externă: Unghia și zona perunghială prealabil curățată și uscată se badijonează cu un tampon îmbibat în soluție. Recomandăm aplicarea zilnică a soluției.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.